dimecres, 20 de gener del 2010

Cadenes d'ADN

Què és un país? Què és Catalunya? Cadenes d’ADN formades per diversitat. Al cap i a la fi, cadenes de nacionalitat. On sigui que vas néixer formes part de Nosaltres.

Aquest apunt més aviat poètic està inspirat en l'acte d'elecció d'Artur Mas, líder del partit Convergència Democràtica de Catalunya, al Monestir de Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages. També m’hi ha inspirat el joc d’anatomia del meu fill Aram. Artur Mas identifica l’ADN metafòric de les persones que poden identificar-se amb Convergència en totes aquelles i aquells que defensen un ideals arrelats al territori de Catalunya. El joc del meu fill inclou un seguit de proves sobre tret genètics que, un cop hi hem jugat, han donat com a resultat que ambdós compartim més trets que no pas divergim. Independentment de l’origen biològic dels gens i de la seva transcendència, qui posa en dubte la bondat del joc?
Y

La imatge: ADN a http://www.molecularstation.com/
Enllaç recomanat: ADN en formació. Impressionant. No us el perdeu.
http://www.youtube.com/watch?v=E8NHcQesYl8

dissabte, 16 de gener del 2010

Enguany tampoc ens ha tocat la loteria


La imatge: les nostres guardioles de porquet, de terrissa, tradicionals.

dijous, 7 de gener del 2010

7 de gener de 2010

Bon Nadal i feliç any nou, Novosibirsk en el nostre record, en aquest primer dia de l'any segons el calendari ortodox. Una salutació des de Catalunya i des de casa nostra, on hem penjat a l'arbre de Nadal la nostra matriuska.

Y